Baumit

Spoločnosť Baumit má viac ako 200-ročnú tradíciu, počas ktorej si vybudovala výbornú reputáciu naprieč Európou. Preto je pochopiteľné že ich výrobky nájdete aj v našich predajniach.

Omietky Baumit v našom sortimente nesmú chýbať. Voľba správnej omietky môže byť na prvý pohľad jednoduchý proces, no skrýva sa za tým oveľa viac ako by ste si mohli myslieť. Exteriérové ale aj interiérové omietky sa od seba líšia zložením, závisí aj na tom na aký povrch idete omietku aplikovať. V našich stavebninách vám však radi poradíme so správnym výberom a vy tak od nás môžete odchádza s pocitom dobre vybranej omietky.

Väčšinu materiálov rozvážame z našich skladov na pobočkách v Horných Hámroch a Žiari nad Hronom. Neváhajte nás ale kontaktovať, pokiaľ potrebujete využiť naše služby aj v iných mestách.  Dovoz materiálu vám zabezpečíme v okolí Žiar nad Hronom, Žarnovica, Nová Baňa, Horné Hámre, Hodruša Hámre, Hliník nad Hronom, Vyhne, Breznica, Sklené Teplice.

Cenová ponuka

Radi vám vypracujeme individuálnu cenovú ponuku na mieru. Stačí nám zaslať požadované materiály, množstvá a miesto dopravy. Môžete tiež nahrať súpis materiálov na nacenenie. 

Potrebujete poradiť?

Neváhajte nás kontaktovať, radi poradíme s výberom vhodného materiálu alebo zabezpečíme dopravu.