Aktuálne novinky a akcie

V našich Stavebninách Trvalec nájdete vždy mnoho zaujímavých sezónnych akcií na vybrané materiály či produkty, ktoré vám pomôžu splniť si vaše sny za veľmi rozumné ceny. Naša ponuka je bohatá a rôznorodá, preto sa určite oplatí pravidelne sledovať naše akcie a nenechať si ujsť žiadnu výhodnú ponuku. Sme tu pre vás a radi vám pomôžeme s výberom.

Letná súťaž s Trvalcom

Zapojte sa do súťaže o ručnú kotúčovú pílu, značky MAKITA!

Je to jednoduché, stačí ohodnotiť profil Stavebniny Trvalec na Google a ste v hre o super cenu, v hodnote až 110€ !

Vyberte si svoju predajňu, ktorej chcete vytvoriť recenziu a prekliknite sa pomocou odkazu alebo QR kódu.

⬇️

Naša letná súťaž trvá do 30. 7. 2024, kedy zároveň prebehne aj veľké zlosovanie výhercu novej ručnej kotúčovej píly – Makita HS6601. Kompletné znenie podmienok nájdete aj na našej webovej stránke. Losovanie výhercu v anonymizovanej forme bude zverejnené na našich sociálnych sieťach. Tak buďte pripravení a nezabudnite pravidelne sledovať naše sociálne siete, kde sa okrem výhercu dozviete vždy aj tie najčerstvejšie NOVINKY a AKCIE z našich Stavebnín. Po zverejnení výhercu, ho zároveň prosíme, aby nás kontaktoval formou súkromnej správy, kde si upresníme termín prevzatia výhry. 

Výhra bude novému majiteľovi doručená priamo po vyžrebovaní v dohodnutom termíne, prostredníctvom osobného prevzatia výhercu, priamo v jednej z našich pobočiek – v našej hlavnej predajni v Horných Hámroch, na adrese: Horné Hámre 474 alebo v novootvorenej predajni v Žiari nad Hronom, na adrese: M. Chrásteka 512/25.

Váš nový letný projekt čaká, a preto sa neváhajte zúčastniť súťaže. Malý ale výkonný a šikovný pomocník pre hobby práce, bude už v auguste slúžiť svojmu novému majiteľovi. Môžete sa tešiť na skvelého pomocníka s ergonomickým tvarom, ktorý je vhodný najmä na rezanie dreva. Pre každého domáceho kutila je pripravený výkonný motor s príkonom 1.050 W a možnosť rýchleho nastavenia požadovanej hĺbky rezu. S priemerom kotúča 165 mm a hmotnosťou len 3,7 kg zvládne aj zložitejšie úlohy.

Jesenná akcia Premac až do – 40%

Hľadáte spoľahlivé a estetické riešenie pre vašu dlažbu alebo plot? V našich stavebninách práve prebieha výpredaj kvalitných betónových produktov Premac

Letná súťaž s Trvalcom

U Trvalca teraz prebieha súťaž o super cenu! Ohodnoťe naše Stavebniny na Google a ste v hre o kotúčovú pílu Makita.