Aktuálne novinky a akcie

V našich Stavebninách Trvalec nájdete vždy mnoho zaujímavých sezónnych akcií na vybrané materiály či produkty, ktoré vám pomôžu splniť si vaše sny za veľmi rozumné ceny. Naša ponuka je bohatá a rôznorodá, preto sa určite oplatí pravidelne sledovať naše akcie a nenechať si ujsť žiadnu výhodnú ponuku. Sme tu pre vás a radi vám pomôžeme s výberom.

Jesenná akcia Premac až do – 40%

Hľadáte spoľahlivé a estetické riešenie pre vašu dlažbu alebo plot? V našich stavebninách práve prebieha výpredaj kvalitných betónových produktov Premac za skvelé ceny! Využite akciovú ponuku na nasledujúce produkty:

Zámková dlažba Klasiko®

Za staré ceny – ešte v tomto roku, môžete nakúpiť kvalitnú zámkovú dlažbu Klasiko® kombi formát. Vďaka svojmu praktickému a estetickému prevedeniu, je to u našich zákazníkov veľmi obľúbená voľba, pri realizácii exteriérových plôch. Tento typ dlažby kombinuje tradičný vzhľad s modernými funkčnými vlastnosťami, čo z nej robí ideálne riešenie pre rôzne projekty, ako sú chodníky, terasy, príjazdové cesty alebo verejné priestory. Dlažba KLASIKO dodáva priestorom štýlový vzhľad a je dostupná vo viacerých farebných odtieňoch, ako sú mušľová a sivo-grafitová, čo poskytuje flexibilitu pri výbere.

Melír mušľová
Sivo – grafitová

Dlažba vyniká svojím hladkým povrchom a príjemnými farebnými tónmi. Je vyrobená z kvalitného betónu, preto je mimoriadne odolná voči poveternostným vplyvom, mrazu a mechanickému opotrebeniu. Vďaka svojej pevnosti je vhodná nielen na chodníky, ale aj na plochy s vyšším zaťažením, ako sú parkovacie miesta a príjazdové cesty. Kombi formát obsahuje viacero rôznych veľkostí, ktoré sú dodávané v jednej sade. Umožňuje vytváranie jedinečných vzorov priamo na palete. Vďaka svojmu univerzálnemu charakteru a technickým parametrom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú praktické a trvácne riešenie pre svoj domov.

Betónový plot Preblok®

Do našej jesennej akcie sme pre veľký záujem zaradili aj betónový plot Preblok® v sivom prevedení, ktoré je obľúbené pre svoju neutrálnosť a schopnosť zapadnúť do akéhokoľvek prostredia. Betónové tvárnice PREBLOK vynikajú svojou pevnosťou, dlhou životnosťou a moderným dizajnom, pričom poskytujú výbornú ochranu aj súkromie. Sú vyrobené z kvalitného betónu, ktorý je extrémne odolný voči mechanickému poškodeniu, poveternostným podmienkam a UV žiareniu. Vďaka tomu sú tieto ploty vhodné na dlhodobé oplotenie pozemkov bez potreby častých opráv či údržby. Tvárnice sú navrhnuté tak, aby sa dali ľahko a rýchlo montovať, pričom výsledná konštrukcia je pevná a stabilná. Ich rozmery 40x20x20 cm umožňujú presnú a praktickú výstavbu.

V kombinácii s krycou platňou vytvárajú celistvý a elegantný vzhľad. Krycia platňa je dôležitou súčasťou dokončenia betónového plotu. Táto platňa v rozmere: 46x26x5 cm, sa umiestňuje na vrchnú časť plotových tvárnic a plní niekoľko dôležitých funkcií. Dáva plotu finálny a uhladený vzhľad, čím zvyšuje celkový estetický dojem oplotenia. Je hladká a elegantná, čo dodáva plotu moderný a čistý dizajn. Okrem estetickej funkcie prispieva aj k zlepšeniu stability a pevnosti celého plotu.

Krycia platňa sivá – hladká

Tieto betónové produkty vynikajú nielen svojou pevnosťou a odolnosťou, ale aj moderným dizajnom, ktorý sa hodí k rôznym štýlom exteriérov. Preto neváhajte, zásoby sú obmedzené! Príďte si po svoju novú dlažbu alebo plot, ešte dnes a využite jedinečné výpredajové ceny. Pre vypracovanie cenovej ponuky nás kontaktujte priamo na tel. č. 0948 251 020. Nepremeškajte veľkú jesennú AKCIU.

Jesenná akcia Premac až do – 40%

Hľadáte spoľahlivé a estetické riešenie pre vašu dlažbu alebo plot? V našich stavebninách práve prebieha výpredaj kvalitných betónových produktov Premac

Letná súťaž s Trvalcom

U Trvalca teraz prebieha súťaž o super cenu! Ohodnoťe naše Stavebniny na Google a ste v hre o kotúčovú pílu Makita.